11.04.2008 г., 21:39 ч.

Откровение мое... 

  Поезия
546 0 2
   * * *

Откровение мое,
слънце далечно.
Мак срещу вятъра
в светлина от глухарчета.
Сиво и скучно е.
Зимно море.
Врана - в перата на чайка маскирана -
аз съм - другите капнаха.
Боледувам за Тебе и лятото!

© Иванка Гичева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??