ухажвай ме
но не ми сваляй звезди
не ми кръщавай усмивки
а на мен се усмихвай
вдъхновено
възторжено
възхищаващо
Можех да го поискам и от други
но избрах теб
защото
имаш сравнително бърз ум
сравнително дълбока душа
изобщо
твоите достойнства
биха могли да отразят
сравнително
моя бърз ум
дълбока душа
въобще
това е всичко
което искам
от което имам нужда
и не ми трябват
перца от гълъби
сърчица в шепички
възхищавай ми се
така ме ухажвай
и ще усетя твоята близост
© Идеми Дойдеми Всички права запазени