29.08.2008 г., 0:28 ч.

Откупена любов 

  Поезия » Любовна
672 0 3
Крила в мрака захвърлени,
смее се дяволът в ъгъла.
Колко души отхвърлени
ще вземе право във пъкъла.
Преборил е ангел негодникът,
обрекъл го вечно на мъка.
Любовта му отнел  е безбожникът,
оставил едничка заръка -
любовта ще откупи ако даде си крилата.
Крила в мрака захвърлени,
те са на всеки ангел душата.
Така демонът суров
обрекъл на страдание земята.
За една едничка любов,
човек си продава душата...!!!

© Венелина Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??