22.02.2011 г., 21:13 ч.

Откъсва се... 

  Поезия » Гражданска
459 0 0

                                                                                на Брат ми Динко

 

 

 

 

 

Откъсва се листец зелен,

листец на цъфналата младост.

Дървото на живота, уморено,

отронва го без стон, без радост
под вятъра на времето студен.

 

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??