2.12.2011 г., 19:43 ч.  

Отлитане 

  Поезия
600 0 2

Завивам се със собствената  воля,

а ти се давиш с трепета в гласа ти.

Опитваш се да си герой във роля,

в която водещ е страхът ти.

 

Изгубвам се, но блудна не оставам.

Защо да търся някъде въпроса,

който ти така и не задаваш...

Богата съм - за отговор не прося.

 

Разпервам си крилата и отлитам -

за трудна обич няма да се моля.

Откакто гледам само към звездите,

сърцето ми не скача вече в боя.

© Елица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??