26.04.2019 г., 0:49 ч.

Отлитане 

  Поезия
357 4 6

Птиците отлитат при

най-малка опасност,
летенето е инстинкт

за самосъхранение.
Не се оправдавай,

че тръгваш, ако нямаш
причина да се върнеш.

Фурорът е временна мярка,  

извлича от устните ми думи

с друго предназначение.

Полагам спешни усилия

за заличаване на

вредни намеци…

Влагата в очите

преминава за кратко,

изпаренията са моногамни

и стереотипни според

личната им карта.

 

© Misteria Vechna Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??