Apr 26, 2019, 12:49 AM

Отлитане 

  Poetry
359 4 6

Птиците отлитат при

най-малка опасност,
летенето е инстинкт

за самосъхранение.
Не се оправдавай,

че тръгваш, ако нямаш
причина да се върнеш.

Фурорът е временна мярка,  

извлича от устните ми думи

с друго предназначение.

Полагам спешни усилия

за заличаване на

вредни намеци…

Влагата в очите

преминава за кратко,

изпаренията са моногамни

и стереотипни според

личната им карта.

 

© Misteria Vechna All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??