13.11.2022 г., 21:12 ч.

Отлитане 

  Поезия
212 1 1
ОТЛИТАНЕ 

 

Клисарят се обеси на камбаната

и всички го видяха!

Но само щъркелите го разбраха, 

счупиха яйцата си... 

и отлетяха!

 

Емил Стоянов

© Емил Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??