13 nov 2022, 21:12

Отлитане 

  Poesía
222 1 1
ОТЛИТАНЕ 

 

Клисарят се обеси на камбаната

и всички го видяха!

Но само щъркелите го разбраха, 

счупиха яйцата си... 

и отлетяха!

 

Емил Стоянов

© Емил Стоянов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??