Nov 13, 2022, 9:12 PM

Отлитане 

  Poetry
210 1 1
ОТЛИТАНЕ 

 

Клисарят се обеси на камбаната

и всички го видяха!

Но само щъркелите го разбраха, 

счупиха яйцата си... 

и отлетяха!

 

Емил Стоянов

© Емил Стоянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??