15.02.2015 г., 10:04 ч.

Отломки 

  Поезия
517 0 1

Отломки от душа трънлива, мъжка и грешна

 


*
Имам си една мечта -
гола да те видя ей сега,
тук до дясното ми рамо.
Обещавам!
      Ще те милвам само...


**
Толкова много жени
и толкова много пътеки!
Те са прекрасни, нали?
Вкуси по малко от всека...


***
Таз Марра Белла
песна е пела.
Пела е песна
и се е унесла.
Сънувала мъже,
те целуват ѝ нозе.
Бай Иван Тариката
целува ѝ устата...

****
Взрях се във луната
и видях самота...
Ти на света една си
О, хубава жена!

ИП14022015СФ

© Свободей Огражденец Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??