31.08.2007 г., 22:05 ч.

~Отминаващ 

  Поезия
568 0 2
~Подминават ме дни,месеци,години.
Нищо ново..очите не са открили.
Денят изгрява и в сянка се скрива.
А душата ми всеки миг - пустиня.

Отминаваш ме един,два,пъти сто.
Устните пресъхнали..Не питат "Защо?"
Ни старея,ни се подмладявам.
Заклещена в миналото - полудявам.

Ръце отминаващи.Очи навяващи тъга.
Прегръдки забравени.Отхвърлени слова.
Причини хиляди.Но достойна ни една.
Ти просто тръгна си..И остави ме сама.


© Васи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Въздействащо!
  • Много е силно и искрено. Харесва ми стила ти не само на писане, но и на рисуване
Предложения
: ??:??