17.01.2008 г., 5:57 ч.

Отмъщение 

  Поезия
645 1 0
Хайде скъпи, давай!
Бъди непукист.
Погледни ме с още по-зли очи.
Не казвай нищо. Мълчи!
Дръж ме в неведение
или ми отправи поредното обвинение.
За всичко обвинявай мен,
покажи ми колко си студен.
Нарани ме! И ако можеш го направи, както аз го направих.
Отмъсти ми за всяка грешка спрямо теб,
която зад себе си оставих.
Накарай ме да страдам дори повече от теб.
Причини ми болка, за която никога да не намеря лек.
Вземи сърцето ми и стани негов господар.
Превърни се в моят най-голям кошмар.
Нека всяка нощ да се събуждам
и по лицето ми да се стичат сълзи,
да си спомням постоянно за твойте безчувствени очи.
Това искаш, нали?... Да ме боли!

Е, поздравления, ТИ УСПЯ!
Само че един ден ще съжалиш и ще ме потърсиш,
но аз няма да ти позволя отново да се върнеш,
ЗАЩОТО НИКОГА НЯМА ДА ТИ ПРОСТЯ!!!

© Маце Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??