Сигнализирайте ни за нередност, ако смятате, че някое произведение е плагиатствано или не отговаря на правилника.
Моля, пишете само в краен случай с конкретно посочване на нередността и при наличието на доказателства!
Трябва да влезете с регистрацията си преди да можете да изпращате съобщения!
Не разбрах към каква именно целева аудитория съм се стремял, но няма да влизам в размяна на мнения. Нека всеки си мисли за мен и написаното, каквото си иска. На мен ми е все едно. Аз пиша, както мога и искам единствено за себе си. Който иска - да ме чете, който иска - да ме одобрява или не!
(Книга исках да издам заедно с още един човек, но не можах да си изпълня обещанието до този момент. Колкото и да бях уверен и категоричен в даването му. Но не съм се отказал и няма да се нарича "Животът, какъвто е...". А от реклама разбирам и съм го доказвал по панаирите в Пловдив!