8.11.2007 г., 0:40 ч.

Отмъщението 

  Поезия » Любовна
1030 0 5
В момента, в който ти си тръгна от мен,
аз започнах да живея ден за ден.
Изпитвах болка, но успях да я превърна в омраза
и приех за цел под твоята кожа аз да вляза.
Подписах договор със Сатаната.
Прецаках си живота, дори душата,
но не спрях да следвам моята мечта -
ти да потънеш във вечна тъмнина.
5 години след това...
аз поглеждам в мойте крака
и какво да видя?
Ти лежиш там сам, мръсен, целия в кръв облян.
Сега мога аз да продължа с високо вдигната глава!

© Радина Господинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??