Шансът е променливо щастие.
Възторг, после глухо нещастие.
Като везни, тук и там,
реалност и блян,
ту с някой, ту сам.
Мечта, от пътя родена,
намерена
и преродена
в твоя стремеж за
повече щастие.
Но балансът е водещ
във всички неща.
Ако е радост, после ще е тъга.
8.11.2009г.
© Ангелина Кънчева Всички права запазени
Поздравче