1.12.2023 г., 10:37 ч.

Отново 

  Поезия » Хумористична
237 0 1

Отново пак ми се домъкна

оная, грозната с косата

и забърбори, и не млъкна:

,,Пич, тъй сега стоят нещата-

 

шефът иска да те взема

да вриш във осмият казан."

Но...съм далеч от тази тема,

не ставам още за курбан!

 

Па и съм хубав, па и млад.

Животът дърпа ми ръкава.

Как да зарежа този свят,

да тръгна с тази дърта крава?

 

Ще трябва още да почака

тоз миличък Сатанаил.

В първа класа съм на влака

игорчилка не съм пил.

 

А и тая кви ги дрънка-

щял съм да горя във ада!

Нямам никаква издънка,

за мене раят е награда!

 

Дали във ада или в рая

някой ден ще се преселя.

Тогаз ще му бера колая,

сега в девойка ще се целя!

 

 

 

 

 

 

 

© Георги Янков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Във осмия казан"- Говорят всички там
    били и грозни, че и тъпи тоже,
    "Па хубав, па и млад" не си за тоз казан
    объркала се е онази грозната

    Забавно ми беше...
Предложения
: ??:??