20.07.2011 г., 17:21 ч.

Отново 

  Поезия » Бели стихове
550 0 0

Все още не зная кой съм, 

в момента се създавам отначало.

Започвам отново от нищо, 

след последната суша пресъхнах.

Главата ми е празна, като кофа,

продънена от дълга употреба.

Мислите ми са изтекли,

спасявайки изсъхнало цвете от смърт.

Сега събирам впечатления 

и бавно си възвръщам личността.

Отсявам доброто от злото, 

изграждам си критерии за бъдното.

© Иван Симеонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??