Jul 20, 2011, 5:21 PM

Отново 

  Poetry » White poetry
562 0 0

Все още не зная кой съм, 

в момента се създавам отначало.

Започвам отново от нищо, 

след последната суша пресъхнах.

Главата ми е празна, като кофа,

продънена от дълга употреба.

Мислите ми са изтекли,

спасявайки изсъхнало цвете от смърт.

Сега събирам впечатления 

и бавно си възвръщам личността.

Отсявам доброто от злото, 

изграждам си критерии за бъдното.

© Иван Симеонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??