25.04.2007 г., 0:01 ч.

Отново е време.. 

  Поезия
665 0 2
Отново е време за ново начало,
когато старото се е разпиляло.
И болката тихо в мен преболява,
като остатък от угасваща жарава.

Отново е нужно път да проправя,
но тук душата си ще забравя.
Че тя е за тебе глухо ридала,
а после в празнота опустяла.

Отново ще трябва утре да виждам,
живота си, който така ненавиждам.
Денят ми уморен и сломен е,
но още ражда спомени в мене.

Късно е вече, връщане няма,
всичко било е само измама.
Толкова много време изтече..,
миражът остана назад, надалече.


© Милена Младенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??