22.03.2022 г., 8:49 ч.

Отново любов да изпитам... 

  Поезия » Любовна, Авторска песен
422 0 0

Дъхът ми да спира

от любов отново искам...

Искам за любовта да живея!

Искам нови песни да пея!

За любов да копнея! 

До последен дъх,

за любовта да живея,

за нови по-добри дни да копнея...

По незнайни пътища

сърцето ни отвежда,

дава ни нова надежда...

До последният миг

ще живее любовта! 

Вярвам в нея,

че един ден ще я срещна!

Един живот,

една мечта,

в която ще ме доведе

моята съдба!...

Има светлина в любовта!

Искам да обичам,

искам да чувствам пак!

Зная моето сърце,

ще се стопли отново! 

Да усетя нещо ново...

Да усетя нежно нечии устни

до моите допрени...

За да пиша по-добри поеми...

Поеми, които да показват жар

в моите душа и сърце промени...

Искам любов чиста,

за да пиша нещо ново на листа...

Да усетя нещото,

за което всеки един копнее...

Душата ми отново

щастливо да запее!

© Ivana Dzhermanska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??