Блясъка в очите на влюбен...
едва ли ще стоплят Света.
Едва ли ще спре войните...
предизвикани от мечти и любов една.
Сами си вгорчаваме живота,
мъстим за своите несгоди...
Вината търсим в други,защото,
по лесно ще я омилостивим.
Грешници...безгтешници,хора
в окови ,оковали,своите мечти
безлики,но с любов създали
човешките мечти.Звезди!
От алчност ,зверове в душите ни вилнеят.
Разяждат ,плът,трошат и кости...
мачкат ,човечноста,Боже покажи ни
отново пак ,как да обичаме ,Света.
© Ангел Всички права запазени