14.06.2007 г., 9:23 ч.

Отново сама 

  Поезия
1081 0 2
Ето, вечер е пак и на вън е тъмнина.
Пред телевизора стоя отново сама,
мисля за теб и си мечтая
на този ад да дойде края,
да спра да се тармозя с думите "прости ми"
и да забравя очите ти красиви.

Знам, за раздялата ни съм виновна аз:
изневерих ти и дори не си признах.
Страдаше за мен, а аз си правех пас.
Но ето, вече ролите се размениха -
сега се моля да се върнеш при мен,
но, уви! Страдам аз ден след ден.
На колене ти падам с думите: "Върни се!",
а ти ме гледаш жално сякаш казваш: "За Бога, погледни се!".

Самата аз не мога да си простя,
та едва ли ти ще направиш това.
Разкайвам се за грешката си с цялото си сърце,
мечтая отново да ми подадеш ръце,
но сякаш ти не виждаш това
и продължавам да стоя сама,
а омразата ти вече е твърде голяма
и от този ад май изход няма.

© Моддо Моддо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??