С теб навсякъде бих отишла.
Къде и колко вървим е без значение.
Знаеш ли, влюбена съм, мисля...
Защото често съм в добро настроение.
И нощем не мога да заспя.
Усмихвам се и мисля само за теб.
Мисля как бих казала хиляди неща.
От всички ти си ми любимия човек.
Гласът ти е мелодия. От рая ли дойде?
Щом те видя, коремът ми се свива...
Чувствам се като влюбено дете.
Щом си щастлив и аз съм щастлива.
Усещам сърцето си като ново.
Ти го направи и ти благодаря.
То е готово да обича отново
и мисля да ти го подаря.
Но реалността е толкова груба
и невинаги става както планираш.
Страхувам се да не те загубя.
Разбираш ме нали? Знам, че разбираш.
Дари сърцето ми с криле и свобода.
Обичам те от все сърце и душа.
И ако някой път се преродя,
отново теб ще избера.
© Диляна Георгиева Всички права запазени
И дори са ми много и две.
Аз в една съм се клел - като в знаме
пред решителни боеве.....