28.11.2005 г., 16:40 ч.

Отново ти 

  Поезия
1036 1 1

 Видях те няма да забравя,
макар и в гръб,но те познах,
сърцето мое иска да поправи,
таз груба грешка,този грях.

 Постъпих лошо-аз си го признавам,
така жестоко аз те нараних
и ноти прости тогаз не осъзнавах
Че правя грешка.Себе си убих!

 Сега немога нищо да направя,
живееш друг живот далеч от мен,
немога пак да те забравя.
Откъснах ли се аз от твоя плен?


/на Валя/

© Валери Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??