29.04.2009 г., 20:11 ч.

Отново ти... 

  Поезия » Любовна
691 0 1

 

Всеки ден
аз мисля за теб...
Всеки ден,
без теб е просто обикновен...
Ти си...
Прелестно момче,
с ангелско лице.
Искам да докосна твоите ръце.
С поглед
ти заплени моето сърце...
Ти ми го отне...
Ти не си чувал за мен,

да, ти си необикновен.
Всяка нощ,
наблюдавам хиляди звезди,
сякаш това са твоите очи...
Всяка сутрин наблюдавам слънчевите лъчи,
сякаш това си самия ти...
ако някога съдбата се смили над нас и ни събере,
знай, че твое е моето сърце.

© Гергана Желязкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??