Apr 29, 2009, 8:11 PM

Отново ти... 

  Poetry » Love
731 0 1

 

Всеки ден
аз мисля за теб...
Всеки ден,
без теб е просто обикновен...
Ти си...
Прелестно момче,
с ангелско лице.
Искам да докосна твоите ръце.
С поглед
ти заплени моето сърце...
Ти ми го отне...
Ти не си чувал за мен,

да, ти си необикновен.
Всяка нощ,
наблюдавам хиляди звезди,
сякаш това са твоите очи...
Всяка сутрин наблюдавам слънчевите лъчи,
сякаш това си самия ти...
ако някога съдбата се смили над нас и ни събере,
знай, че твое е моето сърце.

© Гергана Желязкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??