5.06.2011 г., 18:38 ч.

Отново в България 

  Поезия
765 0 5

Отново ще те видя,
отново ще те поздравя,
отново своите сълзи
трудно ще сдържа.

 

Здравей, моя Българийо!
Здравей, мой роден дом!
Прибирам се при теб отново,
моя закрила, мой подслон!

 

Впускам се в приключения нови,
макар и само за няколко дни,
в теб ще изкъпя тъгите свои,
избърши моите сълзи!

 

Не виждам в теб промяна -
все същата си ти.
За мен си най-прекрасна,
остани такава, каквато си.

 

Обичам те, моя родино,
дори и някъде далеч по света!
Аз при теб ще се върна
за вечни времена.

 

ОБИЧАМ ТЕ, МОЯ БЪЛГАРИЙО; ЗА ТЕБ ЩЕ УМРА!

С ЦЯЛАТА СИ ЛЮБОВ ЩЕ ТЕ ДАРЯ!

© Стефан Станчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??