24.07.2012 г., 22:02 ч.

Отново в пепелта 

  Поезия » Любовна
826 0 2

Стоя в тъмната стая сама,

стича се и последната гореща сълза 

 по така бялото ми лице,

копнеещо милувка поне.

И чудя се аз сега дали само с мене е така?

Чудя се какво ми причини, та сега безсилна да стоя?

Чудя се къде продават се души и възможно ли е моята да се замени?

Кой желае да вземе една изстрадваща душа,

покосена от поредната лъжа,

за поредната "истинска" любов 

и че той за нея бе готов.

Мина през мен и сграби той последната искра,

скрита в пепелта.

Но за жалост, когато успя пожара да възпламени,

отново той го погаси...

© Елена Захариева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??