27.10.2010 г., 20:37 ч.

Отново заедно 

  Поезия » Друга
564 0 0

Дали моят стих ти помогна -
да се изправиш отново на крака.
Или молитвите към Бога,
които отправях през нощта?

Дали с тях успях да върна
в очите ти радостта?
Ела, приятелко, да те прегърна,
победила с усмивка болестта.

Прости ми, че не бях там,
за да те държа за ръка.
Вяра и надежда не можах да ти дам -
прости ми, приятелко с ангелска душа.

Радвам се, че те виждам край мене,
усмихната както преди.
Всичко бих дала за тебе,
всичко и живота си дори.

Посветено на М.

© Катя Бобойчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??