24.03.2013 г., 10:30 ч.

Отрежи ги 

  Поезия » Друга
656 0 6
 
 
Отрежи ги, косите си, Дела.
Той те обича. И той заслужава.
Поднеси му любов на вечеря.
Поднеси му сърцето си в здрача.
Отрежи ги. За него. До края.
После пак ще си хубава, знаеш.
Затвори се в любов, като в стая.
Повикай ангел, да го приласкаеш...
Отрежи ги. Раздай се. Смали се.
Обичта не търпи недомлъвки.
За да имаш ръце да погалиш.
И отвориш вратата на влъхвите.


~Endless~

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??