1.07.2008 г., 15:42 ч.

Отрицателен вот 

  Поезия » Друга
634 0 0
   Отицателен вот

Всичко вече свърши...
духът ми бе принуден
да се прекърши...
      Отново
всичко е както преди,
сякаш бях със затворени очи.
  Мина една година,
но всичко вече се спомина...
Коренна промяна се появи у мен...
само за един-единствен ден...
      Отново
ще се върне старото ми "Аз".
Ето го, настъпи този час...
      Отново
ще бъда онова странно,
затворено в себе си момиче...
Дойде краят на този живот,
      защото
всеки гласува за него с
отрицателен вот...

© Гери Нешева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??