21.09.2008 г., 17:44 ч.

Отрова 

  Поезия
545 0 2

Отрова за тебе са моите устни,

тъй както някога бяха и мед!

Ръцете ми галеха с нежните пръсти

и всичко... обичах навред!

 

Но сломи ме дива болка,

срути се светът,

не знаех докога и колко

ще ми продължи денят!!!

 

Мъките безкрайни бяха,

нощите без теб... ужасни

и когато птичета запееха,

лягах във леглото си нещастна!!!

 

Отрова за тебе са моите устни,

тъй както бяха и мед,

невинен плод ти ме откъсна,

сега съм сипеща отрова без теб!!!

© Вили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??