23.09.2019 г., 7:52 ч.

Отрова 

  Поезия » Друга
390 3 4


Не прибирай отровата - вкусна е,
като музика в мен се разлива,
нищо, че са предателски устните и,
нищо, че пари, като коприва.


Подари ми я - страшно я искам,
тя е моите делници тъмни,
тя е скритият изход във риска
и онази надежда на дъното.


Не привиквай към нея без мене,
имам право на няколко капки,
хей животе, май губиш ми времето,
не деля с тебе нищо по братски!
 

© Анастасия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??