Sep 23, 2019, 7:52 AM

Отрова 

  Poetry » Other
393 3 4


Не прибирай отровата - вкусна е,
като музика в мен се разлива,
нищо, че са предателски устните и,
нищо, че пари, като коприва.


Подари ми я - страшно я искам,
тя е моите делници тъмни,
тя е скритият изход във риска
и онази надежда на дъното.


Не привиквай към нея без мене,
имам право на няколко капки,
хей животе, май губиш ми времето,
не деля с тебе нищо по братски!
 

© Анастасия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??