7.08.2016 г., 10:51 ч.

Отровна река 

  Поезия
1034 1 1

            Отровна река

 

Черна река от отрова тече вътре в мен.

Тръни и змийски зъби в сърцето се впиват.

Омраза и болка държат ме в плен

на Безнадеждност, пълна със злоба.

 

Отиват си всички.

Някои оставят само тъпи гробове.

Ебати живота!

За това трябва да се пишат безкрайни томове!

 

Не искам милиони!

Нито на пари, нито на курви!

Стига ми само Една

Надежда за Един

Смисъл в живота проклет.

 

Друго даже не мога да искам.

Та аз съм само един Отровен Поет!

© Галифрей Михайлов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??