30.12.2004 г., 14:15 ч.

ОТСЪСТВИЕ 

  Поезия
1013 0 1
 Нарисувах врата
 и отворих вратата,
 и погледнах оттатък,
 но ме нямаше там.
 
 Преобърнах света
 и звездите съборих,
 и погледнах отгоре,
 но ме нямаше там.
 
 Аз измислих деня
 и в поток го превърнах,
 и се взрях, но не зърнах
 аз лицето си там.

 Но затворих очи
 и разчезнах нещата,
 и познах празнотата -
 и отсъствие бях.

© Константин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??