9.02.2018 г., 13:41 ч.

Отсъствие 

  Поезия » Любовна
816 0 5

Няма те. Не ми звъниш.

Да ме забравиш обеща.

Ако можеш да заспиш,

лека да ти е нощта!

 

Няма те. Не ми звъниш.

Думите - дали са прах?

Нека по-спокойно спиш,

да те помня обещах.

 

Няма те. Не ми звъниш.

А в душата ми - тъга.

Дали сънуваш, щом заспиш,

че се давя до брега.

 

Няма те. Не ми звъниш.

Чувствам твоята душа.

Аз не спя. И ти не спиш.

Отречи, ако греша!

 

 

 

© Донка Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??