Отведи ме далеч оттук -
от това измерение на
вечни интриги и
лъжливи чувства.
Отведи ме на хиляди
километри оттук,
където царува
безкрайна Самота.
Отведи ме в свят,
изграден от нас,
посветен на Любовта
и Чистотата.
Отведи ме ...
аз ще бъда с теб -
отвъд Битието и в
света на Красотата.
© София Русева Всички права запазени