8.02.2019 г., 14:02 ч.

Отведи ме в Ад... или в Рая 

  Поезия » Любовна, Бели стихове
1167 1 1

Отведи ме във Ад или в Рай,

отведи ме във всяка пустиня.
с теб ще тръгна дори и към края,
ще превърна живота в магия.

 

А ти… Дай ми нежност, прикрила отрова,
пожелай ме, а после избягай страхливо.
И дори да отричаш, ще видиш тогава
как без мен ще угасне и твоята сила.

 

На жесток се прави, но е жалко
и е глупаво да ме раняваш.
Аз съм слънцето, аз съм тъмата,
а без мен ти ще си… нищо.

 

Отведи ме във Ад или Рая,
щом си с мене значение няма.
Но за миг не помисляй, недей
да твърдиш, че любов вече няма.

 

© Александра Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??