Отворена врата
Любовта не се класифицира.
Не е стока, да я мериш на кантар.
И с търсене едва ли се намира.
Просто дадена ни е от свише. Дар.
Някой ден ще чукне на вратата ти.
Няма ли те, тя ще е затворена.
С риск, дори да окрадат нещата ти,
дръж вратата винаги отворена.
© Мари Елен- Даниела Стамова Всички права запазени