24.06.2016 г., 20:42 ч.  

Отворено... 

  Поезия
334 1 0

Горещо, безпощадно и сухо,

молитва след молитва – поне да задуха!

За капчицата дъжд плаче тревата,

доземи свела морна снагата...

Душата плаче изтерзана –

отворена, кървяща рана...

А животът е мираж

с непостоянен макиаж,

вярата надежда сляпа,

болката убива красотата...

 

© П Антонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??