Светлина,
към радостта вървя
със разтворени ръце.
Любов,
отвори и сърцето ми,
за теб и ласките ти.
Обич,
те наричам, песен моя
озаряваш в тъмата
волята и мечтата за живот.
Небе,
тук зората съществува...
да я обичаме...
дори завита в облаци.
Синева
от цветове и животи
в теб остава...
запалено огнището
на душата...
Въздух,
взе ми дъха...
и ми го върни
в миг усмивка...
© Лили Вълчева Всички права запазени
Прегръщам ви!