1.03.2009 г., 16:55 ч.

Отвори 

  Поезия » Друга
474 0 3
Някой ден ще те намеря.
Теб.
И себе си вътре.
Някой ден
ще хвана момента
и ще изхвърля
минало утре!
Този ден с аромата
на люляци,
на поляни,
цветя и мечти..
В този ден ме чакай.
Връщам се.
Мой ДОМ.
Вратата ми отвори.

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??