1.12.2006 г., 23:23 ч.

Отвъд 

  Поезия
912 0 2


Енергия без плът, без суета,
свят, потънал в необятен рай,
мигове безсмислени във вечността,
живот без сюжет, ирония или пък край.

Тъй просто е и тъй прекрасно,
мястото, където той намира се сега
и тъй тъжно, леностно, ужасно
е тук за нас - близките му на света.

Но аз видях го и не съжалявам,
не проклинам деня, във който той умря.
Ще помня спомена и обещавам
да живея така, както той самият не успя.

© Ами Тола Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Допадна ми... поздрави!
  • Мисля, че разбирам и те поздравявам за споделянето.
Предложения
: ??:??