1.08.2008 г., 22:18 ч.

Отвъд Добро и Зло 

  Поезия » Любовна
651 0 3
Was aus Liebe getan wird,
geschieht immer jenseits von Gut und Böse.
(Стореното от любов се случва винаги отвъд Добро и Зло)


Не беше вече време за любов
и срещата ни беше ненавременна.
Ти сякаш беше малко по-подготвен,
аз повече се лутах сред съмнения.

Но ето, факт е, ние сме "отвъд",
загърбихме безстрастните забрани,
избрахме неутъпкания път.
Сега вървя до теб с нозе издрани,

с издрана и раздърпана душа,
от остро и бодящо угризение...
Цена за любовта ни ще платя,
но без фалшива скромност и смирение.

Защото мисля често за едно -
това, че в теб се влюбих непремерено,
се случи някъде отвъд Добро и Зло
и съдник ще ми бъде само времето.

© Ая Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??