15.01.2009 г., 15:54 ч.

Отвъд гара Мълчание 

  Поезия » Друга
636 0 3

Пътуваме със влак в съня ти
и казваш - двама сме в купето.
И спорим нещо безразсъдно.
До тебе сядам за последно.

Ще досънуваш ли съня си
да разбера какво се случва?
Ще слезеш ли без мен от влака,
или кондукторът заключва

купето, сякаш по погрешка
и с теб заспали сме двамина?
Ще сме прегърнати след спора,
а гарата - ще я подминем.

 

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??