Мразя да те виждам всеки ден, знаейки,
че мислиш за нея, а не за мен...
Мразя всеки път, когато те докосна,
било то неволно или защото ми се искаше...
Мразя в погледа ти да усещам нея...
Мразя всичко, което изпитвам към теб,
защото аз не мога да те забравя... още... (!)
Мразя начина, по който ме отминаваш -
само с кратък, почти неуловим поздрав... (но, дали!?)
Мразя моментите, които прекарвахме заедно
(защото и те си отидоха... заедно с чувствата ти към мен.)
Мразя деня, в който те срещнах...
Мразя всяка вечер, всяка безсънна нощ,
когато ти си в главата ми, в сърцето... (!?)
Мразя теб... мразя и себе си (!)...
Мразя те!!!... Защото те обичам...
(Посветено на всички, които някога са били предавани...)
© Тедитууу Всички права запазени