24.03.2013 г., 10:35 ч.

Отзвук 

  Поезия » Любовна
671 0 8

ОТЗВУК

 

На спомените в здрача мълчалив

потрепва живо пламъче игриво.

Макар животът ни да е горчив,

светлее то засмяно и щастливо.

 

Какво ли още дава му живец

след толкова години отлетели?

Полъхва като пролетен ветрец

в косите ни, от грижи посивели.

 

Поглеждам твоите добри очи

и виждам светлината как извира,

как музика в сърцето ти звучи

и отзвук в моето сърце намира.

 

Щом има обич, има светлина!

Не гасне тя до сетна старина!

© Радко Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??