27.04.2010 г., 14:28 ч.

Падане-ставане 

  Поезия » Философска
469 0 0

Подхлъзнах се

в дървéсен лист.

Проплака ударът -

земя във тяло.

Изправих се полека -

чист, сияеше

във синьо

белегът от рана.

© Дита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??